Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Καλύτερα για τον τόπο, να μην κυβερνήσει τώρα αυτή η ΝΔ.

Όποια κυβέρνηση και αν έρθει τώρα στην εξουσία, είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει και το χειρότερο να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που σκόπευε. Η βέβαιη αποτυχία της όποιας κυβέρνησης θα συμβεί γιατί, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η οικονομική κατάρρευση και η εξαθλίωση του λαού είναι προδιαγεγραμμένες, άρα το ίδιο προδιαγεγραμμένη είναι και η αποτυχία της κυβέρνησης.
Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί για το μέλλον αυτού του τόπου είναι να έρθει μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να αποτύχει. Μάλιστα εδώ η αποτυχία είναι πιο βέβαιη γιατί, εκτός από την επερχόμενη οικονομική κατάρρευση, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ ή σε συνεργασία με τον ΛΑΟΣ, θα αντιμετώπιζε και ισχυρότατη αντιπολίτευση από τα Κεντροαριστερά κόμματα και τα συνδικάτα τους.
Γιατί θα είναι χειρότερο για τον τόπο;
Γιατί δυστυχώς και με ευθύνη και πολιτική ανικανότητα της Νέας Δημοκρατίας, ακόμα και σήμερα, παρά την τραγική αποτυχία της κρατικίστικης λογικής και των δανεικών σοσιαλιστικών "οραμάτων" του ΠΑΣΟΚ και πάλι έχει περαστεί στο λαό το μήνυμα ότι η άθλια κατάσταση που βιώνουμε οφείλεται, τουλάχιστον στη χώρα μας, στην λειτουργία της ελεύθερης αγοράς και όχι στην ασυδοσία του κρατικοδίαιτου καθεστώτος, μέρος του οποίου είναι και η "φιλελεύθερη" Νέα Δημοκρατία.
Αυτό ακριβώς είναι το χειρότερο.
Από την ασυδοσία της κρατικοδίαιτης νομενκλατούρας, θα περάσουμε «ενσυνείδητα», στην πλήρη και δια βίου υποταγή στην κεντρικά ελεγχόμενη οικονομία και φυσικά στη μόνιμη εκμετάλλευση του λαού από την ίδια κρατικοδίαιτη νομενκλατούρα και τους ξένους προστάτες της.
Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές. Το αντίθετο μάλιστα. Εκείνο όμως που μας κάνει να ανησυχούμε σχετικά με τη Νέα Δημοκρατία είναι η τωρινή επικοινωνιακή της ανικανότητα και η έλλειψη θάρρους για να περάσει στο λαό τα αντίθετα μηνύματα. Αν λοιπόν από τώρα δεν μπορεί να περάσει φιλελεύθερα αντικρατικιστικά μηνύματα, πως θα εφαρμόσει μετά αυτά τα οποία τώρα ακριβώς φοβάται να πει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: