Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Κατάντια!34 ευρώ δώρο Χριστουγέννων για Αντισυνταγματάρχη,έγγαμο με παιδιά!

Το μέγεθος των περικοπών που έχουν υποστεί οι στρατιωτικοί τους τελευταίους μήνες,έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να το αναδείξουμε. Όπως και τις δραματικές συνέπειες που έχουν αυτές οι αλόγιστες και απάνθρωπες μειώσεις του εισοδήματός τους. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν υπερβολικές τις αναφορές στις μειώσεις των αποδοχών των στρατιωτικών. Ελπίζουμε ότι μετά από τη δημοσιοποίηση αυτού του εκκαθαριστικού θα κατανοήσουν ότι δεν υπάρχει καμμία υπερβολή
Είναι Αντισυνταγματάρχης,έγγαμος με παιδιά. Και το δώρο Χριστουγέννων που το επεφύλαξε η υπηρεσία και η Ελληνική Πολιτεία είναι το συγκλονιστικό ποσό των 34,74 ευρώ!!!
Κανείς απ΄ όσους έχουν αναλάβει ...να σώσουν τη χώρα δια των περικοπών και της απόλυτης εξαθλίωσης των πολιτών ,δεν αναλογίζεται ότι μπορεί να υπάρχουν και όρια; Αυτό αφορά σ΄ όλους τους πολίτες κι όχι μόνο σ΄ αυτούς που φορούν στολή. Επιμένουμε σ΄ αυτούς λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει η δουλειά που οι ίδιοι επέλεξαν να κάνουν και για την οποία δεν περίμεναν να γίνουν πλούσιοι. Ανέμεναν όμως το ελάχιστο που μπορούσε να τους δώσει η Πολιτεία:σεβασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: