Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

Jay Rockefeller: "Θα ήταν καλύτερα να μην είχαμε εφεύρει το ίντερνετ ποτέ" (βίντεο)

Αυτό που περισσότερο ενοχλεί όλα αυτά τα λαμόγια, σχετικά με το ίντερνετ, είναι πως ακόμη, υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ειδήσεων, και γενικότερα ενημέρωση των ανθρώπων, όσο και να το πολεμούν! Αυτό, χάλασε τα σχέδια σ' όλους αυτούς τους άθλιους, τους δυνάστες του κόσμου, που χρησιμοποιώντας τα ξεπουλημένα-ξεφτιλισμένα ΜΜ"Ε" περνούσαν την προπαγάνδα τους, και ζαβλάκωναν τον κόσμο. Τους "χαλάει" το ίντερνετ που με κάθε τρόπο και ευκαιρία προσπαθούν να φιμώσουν, και τώρα με φθηνές δικαιολογίες, έρχονται και μας λένε, πως θα ήταν καλύτερα να μη το είχαν εφεύρει ποτέ! Προφανώς αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος, νομίζει πως απευθύνεται σε.μαλάκες!!
Σύμφωνα με τον εγγονό του John D. Rockefeller και ανηψιό του μεγαλοτραπεζίτη David Rockefeller και πρώην Συγκλητικού και νυν Προέδρου της επιτροπής εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, τον Jay Rockefeller, το διαδίκτυο αντιπροσωπεύει μια σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.
Ο Rockefeller δεν είναι ο μόνος που το πιστεύει αυτό!!
Την πίστη του ότι το διαδίκτυο είναι ο "Νο 1 Εθνικός κίνδυνος" συμμερίζονται τόσο ο πρώην Διευθυντής των μυστικών υπηρεσιών Mike McConnell όσο και ο νυν Διευθυντής Ναύαρχος Dennis C. Blair.
Σε ομιλία του ως Πρόεδρος της επιτροπής εμπορίου, τεχνολογίας και μεταφορών της Δυτικής Βιρτζίνια το 2009 (από όπου και το βίντεο), δήλωσε ότι οι κίνδυνοι που απορρέουν από την έλλειψη ασφάλειας στο διαδίκτυο:
"σε κάνουν να αναρωτιέσαι μήπως θα ήταν καλύτερα να μην είχαμε εφεύρει το ίντερνετ"
Ο κ. Rockefeller, στη σελίδα του (http://www.rockefeller.senate.gov/public/index.cfm/national-security,
εκτός από την εμμονή του στο χτύπημα της 11 Σεπτεμβρίου και τους κινδύνους που διατρέχει η Αμερική, παραθέτει και τους υπόλοιπους τομείς ενδιαφέροντος του:
Senate Select Committee on Intelligence - Επιτροπή γερουσιαστών για θέματα πληροφοριών.
United States Intelligence Community - Κοινότητα μυστικών υπηρεσιών Ηνωμένων Πολιτειών.
Centers for Disease Control - Κέντρο ελέγχου ασθενειών.
Department of Defense - Υπουργείο άμυνας.
Department of Homeland Security - Υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας ΗΠΑ
Federal Highway Administration - Διεύθυνση Εθνικών οδών.
Prepare. Plan. Stay Informed. - Ready.gov - Ετοιμάσου.Σχεδίασε.Πληροφορήσου - Ready.gov
United Nations - Ηνωμένα Εθνη
West Virginia Division of Homeland Security and Emergency Management - Τμήμα Εθνικής
ασφάλειας και διαχείρισης κρίσεων της Δυτικής Βιρτζίνια και από ότι φαίνεται είναι γενικά ένας πολύ αγχωμένος και δραστήριος τύπος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: