Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τι θέλει αυτός στα Βαλκάνια και πότε ήλθε;

Την ώρα που η επικαιρότητα κινείται γύρω από τον παλικαρά Κασιδιάρη, πολλά και πολύ σημαντικά συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Ένα από αυτά είναι ότι από τις αρχές της εβδομάδας έχει σκάσει μύτη στη Βουλγαρία ο διευθυντής της CIA Ντέιβιντ Πετρέους ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Μπορίσοφ και άλλους αξιωματούχους για θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας.
Τουλάχιστον αυτό είναι το κομμάτι της επίσημης ενημέρωσης γιατί όπως λένε ορισμένοι δικοί μας , ο Πετρέους έστησε το «στρατηγείο» του στη γειτονική χώρα- άγνωστο πόσες μέρες τώρα- για να συντονίσει το παρασκήνιο στην Ελλάδα.
Άραγε είναι τυχαίο για παράδειγμα , ότι από την ημέρα που έφτασε άρχισαν οι διαρροές από την πρεσβεία και την Ουάσιγκτον για το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου , ενώ συνέβησαν ένα σωρό εγκληματικές ενέργειες που μοιραία οδηγούν σε αλλαγή της πολιτικής ατζέντας την οποία μέχρι χθες μονοπωλούσαν η Οικονομία και τα σενάρια εξόδου από το ευρώ; Κάτι παίζεται και είναι πολύ σοβαρό.
Κρατείστε το. Ο Πέτρεους, ως τετράστερος στρατηγός του Αμερικάνικου στρατού , έχει ταυτίσει το όνομα του με τους πολέμους σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: