Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Π. Καμμένος: «Εμείς παζάρια δεν κάνουμε, ούτε κωλοτούμπα»

Την πλήρη αποδοχή των 7 σημείων του κόμματος του ως προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε μια κυβέρνηση την επομένη των εκλογών έθεσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στη ΝΕΤ.
«Εμείς παζάρια δεν κάνουμε ούτε κωλοτούμπα. Έχουμε μια σαφή θέση, έχουμε 7 σημεία τα οποία θέτουμε ως προϋπόθεση για να συμμετάσχουμε σε μια κυβέρνηση. Στην πρώτη φάση των διερευνητικών εντολών ισχύουν τα επτά σημεία από τα οποία δεν κάνουμε πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι όποιο κόμμα τα κάνει δεκτά, θα έχει τη στήριξη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Ο Πάνος Καμμένος προκρίνει ως λύση μια οικουμενική κυβέρνηση με τη συμμετοχή των δυνάμεων που θα θέσουν τέλος στην πολιτική της λιτότητας και του μνημονίου, βάζοντας μόνο μια προϋπόθεση, τη μη συμμετοχή των Αντώνη Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλου. Υποστήριξε ότι οι πρόεδροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση διότι, όπως είπε, έχουν υπογράψει δεσμευτικές επιστολές για τη συνέχιση της πολιτικής του μνημονίου.
Χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ επικίνδυνο σε μια σειρά θεμάτων, όπως η εξωτερική πολιτική, η φορολόγηση της ναυτιλίας, της επιχειρηματικότητας και το μεταναστευτικό, ενώ για τη ΝΔ είπε ότι ως μνημονιακό κόμμα δεν μπορεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: