Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Νεότερα για την κατάσταση της 32χρονης που χτύπησε στο Κεφαλάρι.

Τελικά, μετά από νεότερη πληροφόρηση που είχαμε, για τις συνθήκες του ατυχήματος και την κατάσταση της 32χρονης Β.Κ είναι πως, κατά αρχήν το ατύχημα σημειώθηκε στην δεύτερη είσοδο-έξοδο της σπηλιάς που βρίσκετε στον χώρο της εκκλησιάς της Ζωοδόχου Πηγής. Το κοριτσάκι που είχε μαζί της η άτυχη μητέρα χαίρει άκρας υγείας.
Τώρα όσο αφορά την κατάσταση της υγείας της Β.Κ είναι πως η εγχείρηση έγινε στην Τρίπολη με τους γιατρούς να λένε πως δεν έχουν επηρεαστεί ζωτικής σημασίας νεύρα του εγκεφάλου. Η εγχειρισμένη 32χρονη μητέρα βρίσκετε στο Θριάσιο νοσοκομείο σε καταστολή σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
Να πούμε εδώ πως από την πρώτη στιγμή βρισκόταν κοντά της ο ιερέας του ναού της Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλάρι π.Μιχαήλ και ακολούθησε όλη την πορεία της γυναίκας και κατά την εγχείρηση και κατά την διακομιδή της στην Αθήνα.
Επίσης είναι απορίας άξιο εφόσον το ατύχημα σημειώθηκε σε αρχαιολογικό χώρο και αρμόδια υπηρεσία είναι η Αρχαιολογία - σπηλαιολογία, γιατί δεν έχει ασχοληθεί ακόμα κανένας με το συμβάν.
http://argolikeseidiseis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: