Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Έλληνες στην 6 Μαΐου θα ψηφίσεται ευθανασία;;;

Πολύ θα ήθελα να ξεκινώ με την φράση οι πολιτικοί άντρες, αλλά μου έχουν αφαιρέσει κάθε τέτοια δυνατότητα! Για αυτό τους αναφωνώ τα πολιτικά βδελύγματα έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο λες και στο σύνολό τους είχαν κάνει μεταξύ τους συναγωνισμό ποιος θα είναι ποιο αντάξιος του ΕΦΙΑΛΤΗ!
Δεν γνωρίζω πως ο ιστορικός θα καταγράψει σε μια γενιά ένα κοινοβούλιο από προδότες στο σύνολό του!
Το ποιο ανεξήγητο όμως είναι ο ίδιος ο λαός!!!
Ποιους θα περίμενες σήμερα να δεις να στηρίζουν και ψηφίζουν τα παραπάνω βδελύγματα;;;
Τους έχοντες που τα απέκτησαν με απάτες και προδοσίες, τους δοσίλογους, τους τοκογλύφους, τους αεριτζήδες;;;
Δυστυχώς όμως βλέπεις να τους υποστηρίζουν εκτός από τους παραπάνω και η μεγάλη μερίδα του λαού που είναι εξαιτίας των παραπάνω βδελυγμάτων, άνεργοι, διωγμένοι, κλεμμένοι, δυστυχισμένοι, στερημένοι από την σύνταξη τους που δικαιούνται, από την ιατρική περίθαλψη, από την παιδεία, από το κράτος πρόνοια!
Εδώ είναι και το επικίνδυνο της εκλογικής αναμέτρησης την 6 Μαΐου που προκαταβολικά είναι νοθευμένες, και κάλπικες, αφού ξεκινούν αντισυνταγματικά χωρίς υπηρεσιακή ανεξάρτητη κυβέρνηση! Δηλαδή Γιάννης κερνά Γιάννης Πίνει‼!
Αντί να αντικρίζεις πολίτες γνώστες της κατάστασής τους και του αβέβαιου μέλλον τους, βλέπεις ανθρωπάρια ζόμπι χωρίς πρωτοβουλία από όλες τις ηλικίες, αλλά κυρίως από τους μεγάλους να συσπειρώνονται γύρο από τους εκτελεστές τους‼!
Αυτό μοιάζει με μια πρωτοφανή αρρώστια άγνωστη στα ιατρικά δεδομένα να επιδιώκει ένας ολόκληρος λαός να ξανά εκλέξει στην εξουσία αυτούς που τους έχουν υποσχεθεί σίγουρη ευθανασία‼!
Το τραγικό να πω, το γελοίο να πω, το ανώμαλο να πω, το ανεξήγητο να πω, είναι που αμέσως μετά τις εκλογές αυτά τα ίδια καραγκιοζέ ανθρωπάρια θα τα δεις να βρίζουν, να είναι κοψοχέρηδες, να αναθεματίζουν, να χτυπιούνται και να ρίχνουν ευθύνες σε αυτούς που έπραξαν το καθήκον τους σαν πολίτες με δικαιώματα, που διεκδικούν τα αυτονόητα! Σεβασμό στον πολίτη, ισότητα, ισονομία, ισοπολιτεία, παιδεία, υγεία, ανεξαρτησία, πολιτισμό!
Έλληνες μην καταφύγετε σε λάθος αποφάσεις, η λύση δεν είναι τα σάπια και προδοτικά υπάρχων κόμματα, ούτε η χρυσή αυγή, υπάρχουν νέοι με νέα όνειρα και ελπίδες σε πολλά κινήματα που θα σας ζητήσουν την ψήφο σας, επιλέξτε τους για μια νέα και καθαρή αρχή της αναγέννησης!
Θέλω να δω με αγωνία αυτός ο λαός τελικά την 6 Μαΐου θα επιλέξει την σίγουρη μαζική ευθανασία ενός λαού και τον αφανισμό της πατρίδος τους;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: