Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Εξωγήινοι θα κατέβουν στις ΗΠΑ;


Δεκάδες Προφητείες για Καταστροφές στις Η.Π.Α.!
Το Ινστιτούτο Άρλινγκτον, ένα “think tank” (δηλαδή ίδρυμα μελετών) που ασχολείται με τις μελλοντικές εξελίξεις, ανακοίνωσε ότι λαμβάνει μια άνευ προηγουμένου “καταιγίδα” γραμμάτων που προφητεύουν σεισμούς, πυρηνικά ατυχήματα και τρομοκρατικές ενέργειες ή θανατηφόρες καταιγίδες. (Η πρωτότυπη ανακοίνωση βρίσκεται εδώ).
Ένας μεγάλος αριθμός από μέντιουμ προβλέπουν ότι ένα γεγονός μεγάλης έκτασης θα συμβεί τους επόμενους μήνες (Οκτώβριο και Νοέμβριο), το οποίο μάλιστα θα σχετίζεται με… εξωγήινους!
Το Ινστιτούτο αναφέρει ότι έχει συλλέξει παρόμοιες προφητικές αναφορές που προέβλεπαν την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, μερικές από τις οποίες είχαν γραφτεί μέχρι και 6 μήνες πριν το γεγονός!
Προφανώς εκείνες οι προβλέψεις δεν ήταν επιβεβαιωμένες, και για αυτό το Ινστιτούτο ξεκίνησε ένα πείραμα για να μη χάσει την ευκαιρία που ίσως θα έχει αυτή την φορά. Προσπαθεί να συλλέξει τις πρόσφατες προβλέψεις και να τις συγκρίνει με τα γεγονότα που θα συμβούν. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα προσπαθήσει να μελετήσει τα όποια χαρακτηριστικά τους και να εντοπίσει τα “patterns” που ίσως εμφανίζονται ανάμεσα σ’ αυτά και τα οποία ίσως επιβεβαιώσουν την ύπαρξη κάποιας πραγματικής παραφυσικής ικανότητας πρόβλεψης.
Στα πλαίσια αυτής της έρευνας, που ονομάζεται “WhetheReport”, ζητάει από όλους όσους έχουν κάποιες παρόμοιες εμπειρίες “πρόβλεψης” να τους γραψουν και να τις περιγράψουν.
Μια ερμηνεία για το κύμα αρνητικών προφητειών μπορεί να είναι ότι αυτές είναι αποτέλεσμα του πολιτικού κλίματος στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο, το οποίο χαρακτηρίζεται από πολιτικές αλλαγές, οικονομικό χάος και γενική αστάθεια.
Όμως, οι εποχές της αστάθειας χαρακτηρίζονται πάντοτε και από άσχημα γεγονότα, καθώς οι άνθρωποι σε τέτοιες εποχές δεν είναι απόλυτα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις όποιες καταστάσεις δημιουργούνται.
Ίσως λοιπόν, το υποσυνείδητο -και, γιατί όχι, κάποια άγνωστη δυνατότητα της ανθρώπινης αντίληψης- της ανθρωπότητας να προβλέπει τις καταστροφές που ίσως πράγματι δημιουργηθούν.
Μπορούμε άραγε να διαχωρίσουμε τα “πραγματικά” ιστορικά γεγονότα, από τις άγνωστες επιρροές του ανθρώπινου συλλογικού συνειδητού και ασυνείδητου;
Είναι δόγμα να θεωρούμε ότι υπάρχουν “άγνωστες δυνάμεις” που επηρρεάζουν τις ιστορικές εξελίξεις, ή μήπως δόγμα είναι επίσης το να απορρίπτουμε κάτι τέτοιο με μεγάλη ευκολία;
Πηγή:antipliroforisi

Δεν υπάρχουν σχόλια: