Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Η Γενοκτονία των Ελλήνων. Ένα έγκλημα των Γερμανών εκ προμελέτης.

Ένα έγκλημα των Γερμανών εκ προμελέτης», που αξίζει να την διαβάσετε και να την αναδημοσιεύσετε.
Η έκθεση συνοδεύεται από «παραπομπές» σε συγκεκριμένες πηγές, που επιτρέπουν τον έλεγχο της ορθότητας του περιεχομένου του κειμένου.
Η κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και ειδικά στον χώρο της δημόσιας υγείας, λόγω της εφαρμοζομένης γερμανικής πολιτικής, είναι κατά πολύ χειρότερη απ’ ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα γνωστό.
Ζητούμε την βοήθειά Σας προκειμένου να γίνει γνωστή η είδηση σε μια πλατιά λαϊκή βάση. Δεν διαθέτουμε τους πόρους εκείνους που θα μας επέτρεπαν να Σας πληρώσουμε προκειμένου να προωθήσουμε τις θέσεις, τις απόψεις και τις πληροφορίες μας. Αλλά και στην περίπτωση που θα τους διαθέταμε, τότε θα τους επενδύαμε για να αποκτήσουμε τα απαιτούμενα και τα αναγκαία μέσα που θα μας βοηθούσαν να σπάσουμε τα δεσμά της κατοχής ή για να βοηθήσουμε περισσότερο τους συμπατριώτες μας που έχουν τώρα ανάγκη. Παρ’ όλα αυτά η σωστή πληροφόρηση αποτελεί όπλο και ο λαό μας οφείλει να είναι τώρα «πάνοπλος» προκειμένου να πάρει επιτέλους την απόφαση και αντιδράσει.
Πιστεύουμε ότι πίσω από τα λόγια και την δουλειά Σας κρύβεται η αληθινή αγάπη και η αγωνία Σας για το τι μέλλει γενέσθαι στην πατρίδα. Ελπίζουμε ότι δεν είστε μόνο «λόγια και καταγγελίες» αλλά ότι διαθέτετε και τους απαιτούμενους «κοχόνες» που Σας επιτρέπουν να τολμάτε ….!
Σε λίγες μέρες θα δημοσιεύσουμε το πρόγραμμά μας/ το όραμά μας για την επίτευξή του οποίου είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε ακόμη και τη ζωή μας. Δεν πιστεύουμε ότι σε μια κατεχόμενη χώρα με δικτατορική διακυβέρνηση οι τυχόν εκλογές θα είναι έντιμες και δημοκρατικές ή ότι αποτελούν τη σωστή λύση που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο. Η διεξαγωγή των εκλογών του Ιουνίου 2012 χρησιμοποιώντας διπλούς εκλογικούς καταλόγους αποδεικνύει ότι τα ακόμη «χειρότερα» είναι καθ’ οδόν. Η διεξαγωγή εκλογών υπό αυτές τις συνθήκες νομμοποιεί μόνο την βαρβαρότητα και το δικαίωμα ύπαρξης του σημερινού καθεστώτος. Στο παραμύθιασμα αυτό εμείς δεν συμμετέχουμε αλλά ούτε καταπιανόμαστε με τις αριστεροδεξιές κουταμάρες και τις θεωρητικές αμπελοφιλοσοφίες.
Αντιμετωπίζουμε τη σημερινή κατάσταση με τον ίδιο τρόπο και την αντίληψη που θα αντιδρούσαμε στην περίπτωση που θα είχαν «μπουκάρει» βιαστές, κλέφτες και δολοφόνοι στο σπιτικό μας.
Ο Θεός να Σας έχει καλά.
Φιλικά
Νέα Φιλική Εταιρεία
www.nea-filiki-eteria.bligspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: