Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Αυτή είναι η ελληνογερμανική φιλία γερμανοτσολιάδες!!!

Αυτή είναι η ελληνογερμανική φιλία γερμανοτσολιάδες!!!
Διεξήχθη η 3η Ελληνογερμανική Συνέλευση στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» της Διεθνούς Εκθεσης θεσσαλονίκης παρουσία του εντεταλμένου της γερμανίδας καγκελαρίου για τις ελληνογερμανικές σχέσεις και υφυπουργού Εργασίας, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.
Προπηλάκισαν γερμανική αντιπροσωπεία στη ΔΕΘ
Η ένταση ξεκίνησε λίγο πριν από τις 9.00 το πρωί όταν οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν τη είσοδο στο συνεδριακό χώρο εργαζομένων στην αυτοδιοίκηση, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το νέο καθεστώς διαθεσιμότητας στο οποίο εντάσσονται υπάλληλοι με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου του διοικητικού κλάδου.
Λίγο μετά τις 9.00, και με το που έγινε αντιληπτή η άφιξη της γερμανικής αντιπροσωπείας, οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν τα μέλη της και έφτασαν μέχρι του σημείου να προπηλακίσουν τον Γερμανό πρόξενο ο οποίος έδειξε να τά’ χει χαμένα δεχόμενος ύβρεις, μούτζες και αντικείμενα, ενώ από τη συμπλοκή έσπασαν και τα γυαλιά του.
Κάποιοι διαδηλωτές κατάφεραν μάλιστα να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να εισβάλουν στο χώρο της έκθεσης.
Ακολούθησαν σκηνές με αστυνομικούς να κυνηγούν διαδηλωτές υπό τον ήχο γερμανικών εμβατηρίων.
Θα υποδεχθούμε με τον πατροπαράδοτο ελληνικό τρόπο -είμαστε φιλόξενος λαός- τον κ. Φούχτελ ή Φουχταλάκη, όπως τον έχουν βαφτίσει, ή Χούφτελ. Για μας όμως είναι «Αρπαχτουλάκης, δήλωνε από χθες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση Θ. Μπαλασόπουλος, προσθέτοντας πως οι εργαζόμενοι θα εκφράσουν την αντίθεσή τους «σε όλους τους αιρετούς που θέλουν να ξεπουλήσουν υπηρεσίες των δήμων στους σύγχρονους κατακτητές.
Αντί οι κυβερνώντες να αφαιρούν αρμοδιότητες από την Τ. Α. (πχ «ΑΡΙΑΔΝΗ» – ληξιαρχικές πράξεις), θα ήταν προτιμότερο να προσθέσουν αρμοδιότητες, εφ όσον θεωρούν οτι οι εργαζόμενοι στην Τ. Α. υποαπασχολούνται, ούτως ώστε να μην γίνινται απολύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: