Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Γεννήθηκε η νέα αποικία της Ευρώπης


Σε ένα τραγικό κοινοβούλιο, το οποίο άγεται και φέρεται από προσωπικές επικύψεις και υποκλίσεις των βουλευτών του, ψηφίστηκε η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας μας.
Το Όχι του ’40 μετατράπηκε σε ένα μεγάλο ΝΑΙ με την αποδοχή του πολιτικού κόσμου της χώρας, ως αναγκαίο κακό!!! Η δημοκρατία έφαγε μία μεγάλη ήττα.
Ζούμε πλέον την ευρωπαϊκή δικτατορία σε όλο της το μεγαλείο.Ο δρόμος για την λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας των Ελλήνων, για την εξαθλίωση ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού, για την ολοκληρωτική απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, καθώς επίσης για την κατάλυση της δημοκρατίας, είναι ανοιχτός.
Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα αργήσει για πολλά χρόνια και η παραμονή μας στο ευρώ θα την καταστήσει σχεδόν αδύνατη, αν ποτέ καταφέρουμε να φτάσουμε σ' αυτό το σημείο.
Και το πιο οξύμωρο είναι ότι όλοι γνωρίζουν ότι αυτά τα υφεσιακά μέτρα που ψηφίστηκαν, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μηδενίσουν το έλλειμμα, ώστε να αποφευχθεί η οδυνηρή χρεοκοπία, και να επιστρέψει η χώρα σε πορεία ανάπτυξης και να εξοφλήσει τα χρέη της.
Αντίθετα θα «μετακυλιθεί» ολόκληρο στα ασθενή εισοδηματικά στρώματα – επειδή αυτά αποτελούν την συντριπτική, αλλά και αδύναμη πλειοψηφία. Το μόνο που θα βιώσουμε είναι πρωτοφανή αισθήματα ανασφάλειας και αγώνα για την καθημερινή επιβίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: