Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η ωμή αλήθεια χωρίς σάλτσα και γαρνιτούρα!

Δεν παλεύεις πλέον για την άνεση μαλάκα. Παλεύεις για την ίδια τη ζωή σου και δεν το έχεις καταλάβει.
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.
Τίποτα άλλο να μην σε ένοιαζε από το κουστούμι που σου ράβουν, ένα από όλο το πακέτο, θα έπρεπε να σε κατεβάσει στους δρόμους. Συνέχεια.
Οχι 24ωρα όχι 48ωρα αλλά συνέχεια.
Η μεγαλύτερη ύβρις μέσα στο πακέτο που δεν είναι απλά λιτότητας αλλά ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ. Η ΥΓΕΙΑ. Το πολυτιμότερο αγαθό όπως συνηθίζεις να λες.
Την υγεία μας να έχουμε λες. . .
Κι αυτή τη φορά πρέπει να το λες συνέχεια από το πρωί ως το βράδυ. Γιατί αν δεν την έχεις, αν πάθεις κάτι που με τα σημερινά δεδομένα είναι βατό,τη βγάζεις δηλαδή καθαρή, στην Ελλάδα του μνημονίου δεν θα τη βγάλεις καθαρή.
Για να μην τρελαθώ!;
Έλληνες πατριώτες, μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να μην τρελαθώ;
Θέλω μερικές απαντήσεις μήπως και καταλάβω πως σκέπτονται οι υπόλοιποι που δεν το σκέπτομαι εγώ!
Έχουμε μια κυβέρνηση ενδοτική με δοσίλογους ναι ή όχι;
Έχουμε μια αντιπολίτευση που δεν ενώνεται σε αγώνα μέχρι εσχάτων χωρίς ιδεολογικές βλακείες, με μοναδικό σκοπό μια προσωρινή κυβέρνηση ενός μηνός για ένα καινούργιο σύνταγμα, ναι ή όχι;
Έχουμε κινήματα που και αυτά έχουν καπελωθεί από αρχηγίσκους με την σφραγίδα και μια καρέκλα και δεν ενώνονται γιατί τους χωρίζει μίσος, ιδεολογικές διαφορές, και τέτοιες φαιδρές δικαιολογίες, ναι ή όχι;
Έχουμε ένα λαό που λέει έτσι ακριβώς όπως θα το πω, άλλος ότι είναι τρομοκρατημένος ο λαός, άλλος ότι κάνουν υπομονή για τα παιδιά τους και άλλες δικαιολογίες που δεν μπορούν να ευσταθούν, ναι ή όχι;
Πως μπορείς να λες ότι είσαι Έλληνας και να δηλώνεις τρομοκρατημένος;
Πως μπορείς να λες τόσο επιπόλαια ότι το κάνεις για τα παιδιά σου αφού είναι σίγουρο ότι αύριο με μαθηματική ακρίβεια θα είναι η σειρά των δικών σου παιδιών;
Ας έρθουμε σε αυτούς που δεινοπαθούν και υποφέρουν και παραπαίουν μεταξύ δυστυχίας, πείνας και θανάτου.
Έχουμε γραμμένους και άγραφτους 2 εκατομμύρια ανέργους;
Έχουμε 1 εκατομμύριο μικροεπαγγελματίες που άλλοι καταστράφηκαν και έκλεισαν τις βιοτεχνίες τους και είναι άνεργοι και καταχρεωμένοι;
Αυτούς ποιος μπορεί να τους σταματήσει άμα αποφασίσουν να ξηλώσουν το σάπιο πολιτικό σύστημα μπαίνοντας στην βουλή συλλαμβάνοντας τους πολιτικούς και να φυλακιστούν μέχρι να δικαστούν δίκαια;
Που ήταν χθες όλοι αυτοί; Γιατί μόνο 100,000 έξω από την βουλή; Γιατί όχι τα τρία εκατομμύρια; Και ποιος θα τολμούσε να τους σταματήσει;
Άρα τι συμπέρασμα βγαίνει; Ότι οι μικροί απατεωνίσκοι παρασύρθηκαν και έγιναν μεγάλοι απατεώνες, που σημαίνει μεσαία τάξη, άρα καλά λένε οι τοκογλύφοι έχει λίπος ακόμα στην Ελλάδα!
Και τι έχουμε; Ένα κομμάτι λαού τίμιου μαλάκα κατά τα λεγόμενα των μικρό απατεώνων!
Και ένα κομμάτι αρκετά μεγάλο που με αεριτζίδικο τρόπο με μικρό απατεωνιές και ρουσφέτια έκαναν ένα αρκετά καλό κομπόδεμα και δεν θέλουν να το αποχωριστούν θυσιάζοντας και τους εαυτούς τους και όλο τον ελληνικό λαό!
Αυτό το κομμάτι της μεσαίας τάξης είναι αρκετά μεγάλο, το μεγαλύτερο και σε αυτό εννοούν οι τοκογλύφοι ότι έχει λίπος ακόμα η Ελλάδα!
Εσάς έχει στόχο το τρίτο μνημόνιο, εσάς που λέτε με τον άρρωστο εγκέφαλό σας, τι θα μας κάνουν; Αφού έχεις αγοράσει από τους δυστυχισμένους και μη, τα χωράφια και τα διαμερίσματα και ένα αρκετά καλό κομπόδεμα!
Ναι αλλά θα στα πάρουν οι τοκογλύφοι εν ριπή οφθαλμού και θα βρεθείς στην θέση αυτών που θυσιάζεις για την δική σου επιβίωση σήμερα τους ανήμπορους, την τρίτη ηλικία, τους ανθρώπους με ιδικές ανάγκες τους τίμιους μαλάκες και άλλα!
Μάγκες μου ας μιλήσουμε την γλώσσα της αλήθειας με λαϊκή διάλεκτο.
Ασφαλώς την ξέρετε την παροιμία που λέει όταν η αλεπού έτρωγε τα ξυράφια ήταν γλυκά όταν τα έβγαζε την έκοβαν, εκεί είμαστε σήμερα.
Έλληνες πατριώτες, μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να μην τρελαθώ;
Ρωτώ πάλι τρία εκατομμύρια κατεστραμμένων, άνεργων, φτωχών, δυστυχισμένων με τον άλφα βήτα τρόπο, που ήταν και είναι να πάμε στην βουλή να ξηλώσουμε τους προδότες;
Μην αρχίσετε και λέτε μαλακίες για χάος και αντιδημοκρατικές ενέργειες, γιατί αυτά τα κάνουν αυτοί που υποτίθεται μας προστατεύουν, το λαό και το σύνταγμα!
Μην μου πείτε ηλίθιες δικαιολογίες εδώ που βρισκόμαστε και καλά τους ρίξαμε, ποιος θα αναλάβει;
Το έχω πει πολλές φορές άριστοι υπάρχουν ανεξάρτητα τι επάγγελμα κάνουν αρκεί να είναι τίμιοι πατριώτες που την ώρα της ανατροπής θα αναλάβουν σε προσωρινή κυβέρνηση ενός μηνός μαζί με τον στρατό και θα κάνουμε το νέο σύνταγμα μέσα από πανεθνική εθνοσυνέλευση.
Αυτό μπορούμε να το κάνουμε και με ειρηνικότερο τρόπο, γενική πολιτική απεργία! Και όμως καρτερούμε το τέλος, τον αργό θάνατο τον δικό μας και των παιδιών μας που τα επικαλούμαστε για να καλύψουμε την δειλία μας!
Και ξανά ρωτώ ο λαός, ο κυρίαρχος λαός, ο ελληνικός λαός, ο υπερήφανος λαός που δίδαξε δημοκρατία, ειρήνη, δικαιοσύνη, πολιτισμό, τέχνες, επιστημονικά επιτεύγματα που λειτουργούν ακόμα και σήμερα σχεδόν 2.500 χρόνια τι θα κάνει;
Θα περιμένουμε στον καναπέ σαν ζόμπι να μας αφανίσουν, να μας εκτελέσουν;
Κύριοι ο εχθρός δεν είναι οικονομικός αυτό είναι το εργαλείο εκβιασμού, ο σκοπός τους είναι φρίκη και όλεθρος για όλους τους λαούς και εμείς έχουμε την ατυχία να είμαστε το πρώτο πειραματόζωο. Οι λίγοι φρικιαστικοί έχοντες το χρήμα και την δύναμη που τους παραχωρήσαμε, έχουν αποφασίσει τα τρία πέμπτα του παγκόσμιου πληθυσμού πρέπει να αναληφθούν άμεσα και δεν είναι η δικαιολογία που μας πλασάρουν περί παγκόσμιου κορεσμού και έλλειψη διατροφής, απλά άλλαξαν παιχνιδάκι και τζογάρουν στον άνθρωπο και στην δυστυχία, ανοίγοντας καινούργιες αγορές με καινούργιους καταναλωτές!
Αυτός ο ευλογημένος τόπος σε ότι μας αφορά μπορεί να μας θρέψει χωρίς να μας λείπει τίποτα, αρκεί εμείς να το καταλάβουμε και να αντιδράσουμε τώρα.
Ανακεφαλαιώνω έχουμε ένα πολιτικό σύστημα σάπιο από 300 εκπροσώπους που άλλοι πολύ και άλλοι λίγο συμμετέχουν στο ξεπούλημα της πατρίδος μας!
Έχουμε κινήματα με συμπεριφορές που δεν υστερούν σε τίποτα με τους παραπάνω!
Δεν πρέπει αυτός ο κυρίαρχος λαός με βάση το άρθρο 120 του συντάγματος παράγραφο 4, που λέει ότι ο λαός είναι καθόλα υπεύθυνος για την προστασία της πατρίδος του και μπορεί να πάρει όποια αυτός μέτρα νομίζει ότι θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα;
Δυο τρόποι υπάρχουν, ή τρία εκατομμύρια που ανέφερα παραπάνω πάνε στην βουλή και συλλαμβάνουν τους προδότες, ή γενική πολιτική απεργία.
Άριστοι υπάρχουν και την κατάλληλη ώρα θα φανερωθούν!
Άντε πατριώτες αυτή τι στιγμή που γράφω οι διεθνείς ανθέλληνες μας εκβιάζουν ωμά ολόκληρο το λαό όπως οι νταβατσήδες τις πόρνες!
Για να μην τρελαθώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: