Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ανθέλληνες εκτός και εντός της Ελλάδος να μάθετε.

Μόνο κάτω από αυτό το λάβαρο κανένα άλλο
Και κυρίως αυτό το κατακάθι η βρώμα η Μέρκελ. Η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν θέλουμε να ρίξουμε τους προδότες για να είμαστε φοροφυγάδες, απατεώνες, λαμόγια σαν εσάς και πολλά άλλα που συκοφαντούν τον ελληνικό λαό!
Αυτό που θέλουμε ευρωπαϊκά κατακάθια είναι να είμαστε ίσοι κάτω από τον νόμο, τον πολιτισμό, την δημοκρατία, να ήμαστε αληθινά Έλληνες πολίτες με δημοκρατικό σύνταγμα και να σεβόμαστε το σύνταγμα χωρίς εγκυκλίους όλοι το ίδιο!
Ευρωπαϊκά κατακάθια, η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν μπορούν να ζήσουν κάτω από τον δημοκρατικό ευρωπαϊκό φασισμό σας!
Αυτά που κάνετε με πλύση εγκεφάλου από τα πουλημένα ΜΜΕ κρατήστε τα για τους δικούς σας λαούς αν τους αρέσει!
Εμείς οι Έλληνες πολίτες δημοκράτες, αυτό που θέλουμε είναι ισότητα ισοπολιτεία, ισονομία, και Έλληνες πολίτες ίσους κάτω από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την παιδεία, την δικαιοσύνη, να λεγόμαστε όλοι Έλληνες πολίτες και να αντιμετωπιζόμαστε οι εργάτες και οι βουλευτές με τον ίδιο νόμο χωρίς ασυλίες και εγκύκλιους.
Αυτό σημαίνει ο κυρίαρχος λαός στην εξουσία που λέει και το αληθινό σύνταγμα.
Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο με πίστη και θυσίες στην επικίνδυνη θέση που ήρθαμε, και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με γενική πολιτική απεργία. Στάση εργασίας, στάση πληρωμών νέκρα παντού, σε μια εβδομάδα καθαρίσαμε με τους προδότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: