Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

8 Χιλιάρικα ο μισθός του βουλευτή. Έγγραφο ντοκουμέντο από τον βουλευτή Κασιδιάρη

Κόλαση στη Βουλή με το χαρτί μισθοδοσίας άλλου βουλευτή του κόμματος του, που κουνούσε με "λύσσα" ανεβαίνοντας στο βήμα , ο βουλευτής Κασιδιάρης. Το επέδειξε, άναψε το προεδρείο που στις επίμονες ερωτήσεις "πόσα παίρνετε" απέφυγε να απαντήσει και τα'χωσε στο Σώμα λέγοντας ότι οι μόνοι μισθοί που δεν κουρεύονται είναι αυτοί των βουλευτών.
"Θίχτηκαν όλες οι πτέρυγες της κλεπτοκρατίας και της διαφθοράς, με την αναφορά του συναγωνιστή Κασιδιάρη στον απαράδεκτα υψηλό βουλευτικό μισθό.
Συνολικά το ποσό που παίρνουν οι βουλευτές ξεπερνά τις 8.000 ευρώ. Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε ένα εκκαθαριστικό βουλευτικής αποζημίωσης. Στο τελικό ποσό προσθέστε 20% (η νόμιμη εισφορά στο κόμμα) και μερικές συνεδριάσεις επιτροπών (150 ευρώ έκαστη). Βγάλτε τώρα τα συμπεράσματά σας, γιατί τόσα χρόνια οι βο(υ)λευτές δε λένε λέξη για τους μισθούς τους και την ίδια ώρα τσακίζουν τον ελληνικό λαό με φόρους και περικοπές. Η Χρυσή Αυγή έχει προς τιμήν της καταθέση πρόταση νόμου για τις απαράδεκτες παροχές στα κόμματα, πρόταση νόμου που αρνούνται να φέρουν στην ολομέλεια οι διεφθαρμένοι παράγοντες της κλεπτοκρατίας.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες όμως, είμαστε μάγκες και κάθε 1η του μήνα καταθέτουμε το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής της αμοιβής στο κομματικό ταμείο. Τα ακουμπάμε στο κόμμα και δεν τα κρατάμε για πάρτη μας", σχολιάζει το κόμμα της Χ.Α.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: