Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Nέα λίστα "ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ" για να ξεχαστεί η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!!

Για να καλύψουν το κ. Βενιζέλο τα φιλικά προσκείμενα ΜΜΕ (40χρόνια φούρναρης στην προπαγάνδα) ανακάλυψαν μια πιο μεγάλη λίστα με πιο πολλούς φοροφυγάδες!!! ώστε να στραφεί εκεί η προσοχή της κοινής γνώμης και να μην ασχολούνται με την λίστα που απέκρυψαν επιμελώς οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Διώτης, Βενιζέλος και λοιποί παρατρεχάμενοι.
Δύο χρόνια έψαχναν την λίστα Λαγκάρντ, αλλά κανείς δεν ήξερε τίποτα. Τώρα έμαθαν όλοι. Πρώτα βόλευε να μην ξέρουν που είναι, και τώρα που τους ζόρισε η κατάσταση, "θυμήθηκε" ο κ. Βενιζέλος ότι την είχε ο ίδιος. Οποία έκπληξις!!!!
Τώρα λοιπόν που εμφανίστηκε η λίστα άρχισε από τα ΜΜΕ η επιχείρηση "κολυμβήθρα του Σιλωάμ" ώστε να βγάλουν λάδι τον κ.Βενιζέλο ο οποίος "θίχτηκε" και ωρυόνταν στο δελτίο του mega (που αλλού) Δεν είδε λέει τη λίστα και επίσης λέει αυτά ήταν προσωπικά δεδομένα και δεν μπορούσε να τα αξιοποιήσει !!!.
Άραγε οι υπόλοιπες χώρες δεν σεβάστηκαν τα προσωπικά δεδομένα της δικής τους λίστας ? (γιατί ανάλογες λίστες είχαν και οι υπόλοιπες χώρες και τις αξιοποίησαν, αλλά μόνο εμείς επικαλούμαστε προσωπικά δεδομένα!!!) .
Μόνο εμείς είμαστε "νομοταγείς" ? Όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι παράνομοι? Αυτοί εξοικονόμησαν από τις λίστες μερικά δις ευρώ!!!! εμείς όμως δεν τα χρειαζόμαστε αυτά τα "ψιλά", έχουμε τους μισθωτούς , τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους πολύτεκνους , τους τρίτεκνους, τους ανάπηρους, από όπου μπορούμε να τα πάρουμε πολλαπλάσια αυτά τα ψιλά γράφοντας στα παλιά μας τα παπούτσια το Σύνταγμα!!!
Ξέρει άλλωστε ο κ.Βενιζέλος από αντισυνταγματικούς νόμους (χαράτσι ΔΕΗ, υπερφορολόγηση αναξιοπαθούντων) !!! Ήξερε και ο κ.Παπακωνσταντίνου πριν, ξέρει και ο κ.Στουρνάρας τώρα.!!!!
Για να μην τα πάρουν από τους δικούς τους που είναι στην λίστα Λαγκάρντ, προτίμησαν να τα πάρουν από εμάς και τώρα που τους πήραμε χαμπάρι, πρέπει να τους ζητήσουμε και συγνώμη επειδή τους ανακαλύψαμε!!!!
Συγνώμη που μας κοροιδέψατε !!! συγνώμη που μας έχετε κατακλέψει!!!! συγνώμη που ακόμα είμαστε ζωντανοί!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: