Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Ο CONSIGLIERE του Μυτιληναίου συμμετείχε στο Δ.Σ της DRUMILAN του νεκρού Καμπούρογλου

Δημήτριος Διακόπουλος του Νικολάου. Σήμερα διευθυντής νομικής υπηρεσίας στον όμιλο Μυτιληναίου. Τον Οκτώβριο του 1998 συγκροτείται σε σώμα το πρώτο δ.σ της Drumilan και ορίζεται ως Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος ο κ. Βλάσιος Καμπούρογλου και ως Αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτριος Διακόπουλος του Γεωργίου.
Προσέξτε ο Δημήτριος Διακόπουλος του Νικολάου ορίζεται μέλος του δ.σ. Υπάρχουν δυο Διακόπουλοι στο δ.σ. Ο ένας του Γεωργίου και ο άλλος του Νικολάου.
Καθόσον λοιπόν συμμετείχε στο δ.σ της Drumilan o σημερινός διευθυντής της νομικής υπηρεσίας στον όμιλο επιχειρήσεων Μυτιληναίος, κ. Δημήτριος Διακόπουλος του Νικολάου, εύλογα γεννιούνται δημοσιογραφικά ερωτήματα όπως:
Ποια ήταν η σχέση Διακόπουλου - Καμπούρογλου;
Εκτός από μέλος στο δ.σ. κατείχε και μερίδιο μετοχών, από τις 100.000 μετοχές ονομαστικής αξίας 1.000 δρχ του μετοχικού κεφαλαίου της Drumilan;
Αναμένοντας την επίσημη απάντηση του ετοιμάζω την συνέχεια του ρεπορτάζ που μόνο το Lobbystas.gr EXEI και κανείς άλλος παπατζής, εκδότης, λαμόγιο, κοράκι, τρέξει να διαλαλήσει την «πραμάτεια» του .
http://lobbystasgr.blogspot.gr/2012/10/consigliere-drumilan.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: