Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτεί φραστική επίθεση του Παυλόπουλου στη Χρυσή Αυγή Πηγή: Ο ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτεί φραστική επίθεση του Παυλόπουλου στη Χρυσή Αυγή

Υπό τα χειροκροτήματα των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του, εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για τα όσα είχε πει πριν λίγη ώρα στη ίδια επιτροπή της Βουλής κάνοντας λόγο για μεθόδους Χίτλερ.
Ο κ. Παυλόπουλος χαρακτήρισε χυδαιότητα την άποψη του κ.Κασιδιάρη ότι βουλευτές μπορούν να υποκαθιστούν τα διοικητικά όργανα της πολιτείας και πρόσθεσε ότι «σε λίγο θα ζητάνε ταυτότητα από εκείνους που είναι μελαμψοί, θα ζητάνε άδεια οδήγησης από όσους νομίζουν ότι δεν οδηγούν καλά και θα μπαίνουν και στα σπίτια των ανθρώπων για να βλέπουν αν τηρείται το οικογενειακό δίκαιο. Η ιδεολογία τους και η μεθοδολογία τους είναι ακριβώς αυτή των ταγμάτων εφόδου του Ερνεστ Ρεμ στενού φίλου και συνοδοιπόρου του Χίτλερ».
Ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε όλοι να συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο και κυρίως αυτοί που αντιμετωπίζουν θετικά τη δράση της Χρυσής Αυγής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: