Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Άντε, πάμε για το δύο στα δύο!

«καθάρισε» την πρώτη ομάδα από τη Βαλτική, τη Λετονία, η Εθνική θέλει απόψε (21:45, MEGA, www.sport-fm.gr) τη νίκη κόντρα στη Λιθουανία, προκειμένου να βάλει έξι βαθμούς στο… σακούλι του 7ου ομίλου και να πάει με άλλο «αέρα» στα δύσκολα ματς που ακολουθούν τον Οκτώβριο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Σλοβακία), για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.
Στην πρεμιέρα των προκριματικών, η Εθνική ομάδα αγχώθηκε, αλλά νίκησε. Τώρα, στη δεύτερη αγωνιστική οφείλει να πάρει το «τρίποντο» και να δείξει πως -τουλάχιστον- στο γήπεδό της δεν προτίθεται να χαριστεί σε κανέναν και να χάσει βαθμούς. Άλλωστε, οι έξι βαθμοί ήδη από τον Σεπτέμβριο θα ήταν ένα σημαντικό βήμα, για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν τον Οκτώβριο, με Βοσνία/Ερζεγοβίνη (εντός έδρας) και Σλοβακία (εκτός έδρας). Μοναδική απουσία για τον Φερνάντο Σάντος είναι -φυσικά- ο Γιώργος Σαμαράς, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στη Ρίγα.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Λιθουανίας δεν είναι κανένα… φόβητρο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως ταξίδεψε στην Αθήνα για να χάσει. Μπορεί η επίθεσή τους να μη βγάζει «φωτιές», αλλά πρόκειται για ένα σύνολο που αρέσκεται στο να παίζει κλειστά και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πήρε το βαθμό (1-1) στην πρεμιέρα των προκριματικών με τη Σλοβακία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: