Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Καλαμάτα: Τάγμα Εφόδου της Χρυσής Αυγής χτύπησε μετανάστες σε φανάρια

Νέο χτύπημα της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει σήμερα Δευτέρα η εφημερίδα της Μεσσηνίας "Ελευθερία", λίγες ώρες μετά την επιχείρηση εκκαθάρισης σε λαϊκές αγορές της Ραφήνας και χωριών της Αιτωλοακαρνανίας.
Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, την περασμένη εβδομάδα πάνω από 10 μέλη που ήρθαν κατά πάσα πιθανότητα από την Αθήνα με βαν, επιτέθηκαν, έδειραν άγρια και έδιωξαν τους μετανάστες από τα φανάρια της Καλαμάτας.
Οι χρυσαυγίτες, κάνοντας πράξη τις εντολές του προέδρου του κόμματος Νίκου Μιχολολιάκου για ανάληψη δράσης από τα "Τάγματα Εφόδου", όχι μόνο επιτέθηκαν στους μετανάστες της Μεσσηνίας, αλλά εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση - με την οποία πετούν το γάντι στην Πολιτεία και τα όργανά της.
Η "Ε" ρώτησε την Αστυνομία αν γνωρίζει για τη δράση αυτή της Χρυσής Αυγής και ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας απάντησε ότι δεν έχει γίνει καμία σχετική καταγγελία για επίθεση σε μετανάστες.
Η επίθεση στη Μεσσηνία εκδηλώθηκε την ίδια περίοδο με τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν Χρυσαυγίτες εναντίον μεταναστών σε πανηγύρια στη Ραφήνα και στο Μεσολόγγι.
Ας σημειωθεί ότι αυτή την εβδομάδα ξεκινούν μεγάλα πανηγύρια στη Μεσσηνία και ότι την Κυριακή αναμένεται να έρθουν στο Μελιγαλά πολλοί Χρυσαυγίτες από άλλους νομούς, προκειμένου να μετάσχουν στις εκδηλώσεις για την Πηγάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η "Ε" στις 20 Αυγούστου, με τίτλο "Τάγματα Ασφάλειας από τη Χρυσή Αυγή", είχε αποκαλύψει το σχέδιο υποκατάστασης της Αστυνομίας.
Τότε, σε αντίθεση με τον κόσμο, τόσο οι πολιτικοί όσο και οι τοπικοί άρχοντες σιώπησαν - ενώ η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της είχε προσπαθήσει να τηρήσει αποστάσεις από το σχέδιο αυτό.
Η σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, ανέφερε:
"Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες).
Δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των καλαματιανών οδηγών.
Οι αριστεροί λαθρομεταναστολάγνοι που θα τους αναζητήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας να τους πάμε εκεί που μένουν για να τους πάρουν στα πολυτελή σπίτια τους.
Να κάνουν γρήγορα όμως γιατί εκεί που στεγάζονται οι λαθραίοι φίλοι τους σύντομα θα φύγουν διότι...
Α) Η ιδιοκτήτρια τους το έχει νοικιάσει παράνομα
Β) Η ανάρμοστη συμπεριφορά τους δημιουργεί πρόβλημα στην γειτονιά
Γ) Ο χώρος εκεί έχει γίνει στέκι διακίνησης ναρκωτικών και παράνομου εμπορίου
Δ) Μηδενικές συνθήκες υγιεινής που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία
Ε) Δεν μας ρώτησαν όταν ήρθανε δεν θα τους ρωτήσουμε αν θέλουν να φύγουν...
Η λύση είναι απλή. Πίσω στις χώρες σας!!!".
Τράπεζα αίματος μόνο για Έλληνες στην Μεσσηνία
Με άλλη ανακοίνωσή της η Τοπική Οργάνωση Χρυσή Αυγή Καλαμάτας ανακοινώνει ότι θα κάνει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας τράπεζα αίματος μόνο για Έλληνες:
"Γνωστοποιούμε στα μέλη φίλους και τους ψηφοφόρους του λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή, καθώς και σε όλους τους Έλληνες ή σε όποιους αισθάνονται Έλληνες, ότι από την 13 - 9 του 2012 θα λειτουργεί τράπεζα αίματος με την επωνυμία "Πράσινη Πτέρυγα - Τράπεζα Αίματος - Χρυσή Αυγή".
Καλούμε όλους όσους μπορούν να γίνουν μέτοχοι της τράπεζας να προσέλθουν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας για αιμοληψία, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας στα νέα γραφεία του κόμματος στην συμβολή των οδών Νέδοντος και Χ. Κουμαντου 2, Α' όροφος κάθε Δευτέρα και Σάββατο από ώρα 20:00 έως 23:00 και στο τηλέφωνο 6986312413.
Οι ασκοί του αίματος που θα υπάρχουν ως παρακαταθήκη στην τράπεζά μας θα διατίθεται αποκλειστικά μόνο για Έλληνες. Όμως για να μπορούμε να δώσουμε αίμα σε αυτούς που έχουν ανάγκη καταλαβαίνουμε ότι η παρουσία όλων μας για αιμοληψία στο νοσοκομείο Καλαμάτας είναι παραπάνω από αναγκαία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: