Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Μια μέρα πριν τις εκλογές η Ελλάδα γιορτάζει τον Αγιο Μνημόνιο!!!

Βοήθειά μας!!!
Μια μέρα πριν τις κρισιμότερες εκλογές στην ιστορία μας, η Ελλάδα γιορτάζει σήμερα τη μνήμη του  Αγίου Μνημονίου βοήθειά μας!!!
Ας ελπίσουμε λοιπόν να φωτίσει ο Άγιος Μνημόνιος τους Ελληνες, έτσι ώστε με καθαρό μυαλό, να πάνε να ψηφίσουν αύριο την απαλλαγή μας από το Μνημόνιο!!!
Ο Αγιος Μνημόνιος μάλιστα προέρχεται από την Κύπρο, και αν προσευχηθούν και οι αδελφοί Κύπριοι σε αυτόν σήμερα, τότε θα μπορέσουν να αποφύγουν κι αυτοί τη λαίλαπα των διεθνων τοκογλύφων
Ο Ἅγιος Μνημόνιος, ήταν Επίσκοπος Αμαθούντος της Κύπρου και έγινε γνωστός σε εμάς από ένα υπόμνημα του διάδόχου του, τον Αγιο Τύχωνα! Σε αυτό ο Αγιος Τύχωνας ονομάζει τον Μνημόνιο «αγιότατο».
Διετέλεσε Επίσκοπος κατά το πρώτο μισό του 4ου αιώνα μ.Χ. !
Ετσι όλοι οι Ελληνες Χριστιανοί σήμερα, καλό θα ήταν να κάνουν μια επίκληση στον Αγιο Μνημόνιο, μήπως και φωτίσει τους οπαδούς του Μνημονίου και το καταψηφίσουν αύριο το πρωί! Αν και με τόση πλύση εγκεφάλου από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, προσωπικά δεν θεωρώ ότι ο Αγιος Μνημόνιος θα μπορέσει να επαναφέρει τους «εγκεφάλους τους εις την τάξην» !!!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο κ.Παπανδρέου κλείνει τα 59 στις 16 Ιουνίου. Σύμφωνα με το εορτολόγιο εκείνη την ημέρα γιορτάζουν ο Τύχων και ο Μνημόνιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: