Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ραγκούσης: Μετεκλογικά θα έχουμε χρόνο να συζητήσουμε για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ

Μετά τις εκλογές θα έχουμε πολύ χρόνο να συζητήσουμε για την πορεία της παράταξης, αρκεί να έχει σωθεί η χώρα είπε ο Γιάννης Ραγκούσης κατά την διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης.
Ο πρώην υπουργός απέφυγε να ρίξει λάδι στην φωτιά μετά τα όσα υπονόησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την τύχη του αλλά και του Θόδωρου Πάγκαλου και περιορίστηκε να σχολιάσει: «Επειδή πολλά λέγονται ή γράφονται τα τελευταία 24ωρα καλό είναι να μην μπερδεύεστε και να μην αποπροσανατολίζεστε. Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι μ' ενδιαφέρει το συμφέρον της χώρας».
Ο Γιάννης Ραγκούσης χωρίς να σηκώσει τους τόνους, απάντησε στον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας πως κανείς δεν τον εμπόδισε να δώσει την μάχη των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.
Πάντως πρόσθεσε με νόημα ότι το ΠΑΣΟΚ οδηγήθηκε στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις ανεμπόδιστα και αποκλειστικά με επιλογές της ηγεσίας του κόμματος. Είπε ότι το ποσοστό του 13% είναι μικρό και δεν ικανοποιεί κανέναν και κάλεσε τα μέλη του κόμματος να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να έχει το το κόμμα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: