Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Γέμισε το Σύνταγμα ξένους ανταποκριτές – Ήρθαν για τον Σαμαρά; Ή για κάτι άλλο πιο μεγάλο;

Σάββατο πρωί. Τα καφέ της Πλατείας Συντάγματος έχουν το αδιαχώρητο. Τα διεθνή τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονται στην Αθήνα, ξεπερνούν … σε αριθμό αυτά του Euro 2012 και της Ολυμπιάδας του Λονδίνου. Λέτε να ήρθαν για να πανηγυρίσουν την νίκη της φίλο - μνημονικής ΝΔ και την πρωθυπουργία του Αντώνη Σαμαρά, που θα το πετύχει με τη βοήθεια της θυγατέρας του πρώην πολιτικού εχθρού του Κ. Μητσοτάκη; Μπορεί. Αλλά δύσκολο μας φαίνεται να ήρθαν ειδικά για αυτό!
Τα διεθνή ισχυρά αυτά ΜΜΕ έχουν πρόσβαση στις δημοσκοπήσεις που απαγορεύονται στην Ελλάδα. Και ίσως να βλέπουν κάτι καινούργιο να καταγράφεται και γι’ αυτό είναι εδώ για να το περιγράψουν!
Τι μπορεί να είναι αυτό το καινούργιο; Ίσως το θάρρος των Ελλήνων να αντισταθούν σε τόσους εκβιασμούς και σε τόσες απειλές από όλο το Ευρωσύστημα, τις ΗΠΑ, τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε, τον Ομπάμα, τον Ολάντ, τον Μπαρόζο κ.λ.π
Οι Έλληνες θέλουν να φύγουν από το ευρώ; Όχι! Οι Έλληνες απλά δεν θέλουν να ζουν κάτω από κανέναν ζυγό, των παράλογων εξοντωτικών χαρατσιών και της άδικης άγριας λιτότητας, την οποία οι Ευρωπαίοι ηγέτες, επιμένουν να θέλουν να την εφαρμόσουν οι ίδιοι οι πολιτικοί σχηματισμοί που πτώχευσαν τη Ελλάδα, την έκαναν επαίτη δανειζόμενο και εγκαθίδρυσαν το πελατειακό κράτος του ρουσφετιού, της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας.
Ίσως αυτή τη μεγάλη αλλαγή, που θα αποτελέσει και την Κερκόπορτα της αλλαγής στη διοίκηση της ΕΕ, να ήρθαν να καταγράψουν τα διεθνή ΜΜΕ, που τις προηγούμενες μέρες τα πιο κορυφαία από αυτά ( Reuters, Financial Times, Bloomberg) επιχείρησαν να τρομάξουν - ως μπαμπούλες του συστήματος - τους Έλληνες ψηφοφόρους που σκέφτονται ελέυθερα!
GreekMoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: