Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Διώχνει τον Γιωργάκη ο Βενιζέλος

Η αποπομπή θα γίνει μετά από τις εκλογές.
Συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και στελέχη του βαθέως ΠΑΣΟΚ έλεγαν το πρωί στο spirospero.gr ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αμέσως μετά τις εκλογές θα αποτελεί παρελθόν για το κίνημα. Η εκδίωξη του Γιωργάκη είναι μέσα στα πλαίσια της απόφασης Βενιζέλου να ξαναχτίσει σο ΠΑΣΟΚ με την απομάκρυνση πολλών επωνύμων στελεχών τα οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πλήγωσαν το κίνημα. Ήδη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει επιλέξει νέους ανθρώπους για να στελεχώσει το ΠΑΣΟΚ που ονειρεύεται.
Σας μεταφέρουμε μία συζήτηση παλαιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ με τον κύριο Βενιζέλο που έγινε προ δεκαημέρου. Το στέλεχος του είπε «γιατί δεν βγάζεις από τα ψηφοδέλτια τον Γιωργάκη να ικανοποιήσεις τη βάση του ΠΑΣΟΚ». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του απάντησε «γιατί πρέπει να κρατήσω ισορροπίες μέχρι τις εκλογές και αμέσως μετά θα γίνει το ξεκαθάρισμα».
Ένα άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται εκτός κινήματος και ήταν δεξί χέρι του Ανδρέα Παπανδρέου, συναντήθηκε προχθές με τον Δημήτρη Ρέππα και τον Ανδρέα Λοβέρδο, και τους συνέστησε να μην χτυπάει το ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ διότι μετά την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ όσοι έχουν καταφύγει στο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψουν στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.
Μερικά ονόματα κυκλοφορεί ότι θα απομακρυνθούν μετά τις εκλογές από το ΠΑΣΟΚ εκτός του πρώην προέδρου Γιώργου Παπανδρέου. Είναι : Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Παμπούκης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η Ρεγγίνα Βάρτζελη. Παίζεται η περίπτωση Ραγκούση κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: