Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Εγκληματικότητα: Έρχεται η ώρα που θα λογοδοτήσουν αυτοί που ευθύνονται

Δεν υπάρχει τέλος στην κατρακύλα που έχει πάρει το θέμα ασφάλεια στην Ελλάδα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο, την ίδια στιγμή που ένα ανύπαρκτο κράτος, ένα κράτος απών , ένα προδοτικό σχεδόν εγκληματικό κράτος εξακολουθεί να αγνοεί την κραυγή του Έλληνα πολίτη. Και την αγνοεί επιδεικτικά τόσο αυτό όσο και οι πολιτικές δυνάμεις.
Δυνάμεις που με τεχνάσματα του τύπου «επισκεπτόμαστε το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ» για να μοιράσουμε ηλίθια χαμόγελα δεξιά και αριστερά και χαιρετούρες και να μας πάρει «ο σινεμάς» την ώρα που κάνουμε εξίσου ηλίθιες δηλώσεις νομίζουν ότι θα προσεταιριστούν λίγες ψήφους από αυτές που έχουν ανάγκη.
Δεν είναι μόνο το πλέον πρόσφατο θύμα – ο άτυχος φαρμακοποιός που εκτελέστηκε πριν από λίγη ώρα- της εγκληματικότητας ο 23ος Έλληνας που πέφτει νεκρός από εγκληματική πράξη στη συντριπτική τους πλειοψηφία από αλλοδαπούς -όχι γιατί τις άλλες τις έκαναν Έλληνες αλλά γιατί δεν έχουν συλλάβει ακόμη τους ενόχους- είναι και μια σειρά της ελαφριάς λεγόμενης εγκληματικότητας.
Αν είναι βέβαια πάλι δυνατόν εκεί που φτάσαμε να θεωρούμε τις εισβολές στα σπίτια «ελαφριά εγκληματικότητα- αλλά δυστυχώς έτσι είναι.
Έτσι στιγμές τρόμου και πανικού έζησε ένα ζευγάρι Ελλήνων στην Κηφισιά όταν δύο άγνωστοι όρμησαν στο σπίτι τους λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι(!) και απειλώντας τους με όπλα τους ακινητοποίησαν και τους αφαίρεσαν όλα τα χρήματα που είχαν στο σπίτι τους, κινητά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους με το οποίο και διέφυγαν.
Ντροπή σε αυτό το κράτος, ντροπή σε όλα τα παχύδερμα και «παχύδερμα» της εξουσίας , της όποια εξουσίας που λυμαίνεται αυτό τον τόπο. Έρχεται γρήγορα όμως η ώρα που πληρώσουν για τα εγκλήματα τους απέναντι στον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: